zondag 16 oktober 2016

Renovatie oude boerderij in Hongarije (5)

Eindelijk rust, Tuinplannen


Nadat iedereen weg is gegaan zijn wij eerst even rustig gaan zitten bij het huis om van ons eigendom te genieten en even rustig wat te eten en te drinken.
Na een poosje zijn we ons land en huis gaan bekijken, het was eindelijk rustig, we hadden niet zoveel tijd omdat we maandagmiddag laat weer naar Nederland moeten gaan rijden.

We hebben twee percelen gekocht het perceel(126) met het huis is ongeveer 11 meter breed en 250 meter lang, het tweede perceel(125) is ook 11 meter breed en 250 meter lang.
De totale breedte is nu 22 meter breed en 250 meter lang, het totale oppervlakte van ons land is ca. 5211 m2 waarvan er ca.3000 m2 in pacht bij een boer is.


De tuin, als je het een tuin kunt noemen, is erg groot ca. 3600 m2, hebben we genoeg land om we er in een aantal fruitbomen planten, en fruit struiken planten, ook om een groenten/kruiden tuin aan te leggen ,en dan hebben we nog genoeg land over om een siertuin en terras te maken.



                              


Er is ruimte genoeg om een carport te bouwen, er staat op het land nog een vervallen kippenhok of iets dergelijks, die willen we gaan opknappen zodat we er kippen kunnen gaan houden.


We hebben nog vermoedelijk een oude gesloopte waterput ,we willen gaan kijken of we de waterput kunnen herstellen.


Voor het land hebben we plannen genoeg, om de tuin in te wijden hebben we twee kastanjes gepland in de tuin, we zien wel of er wat uit wil komen.

In het voorjaar willen we alvast wat fruitbomen en struiken planten.

Paul en Jolanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten